Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Με 7-8 αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση με την Αμπερντίν στην Σκωτία, δια στόματος Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (26/10, 22:00) αναμέτρησης του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Αμπερντίν στην Σκωτία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο Conference League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών στάθηκε στο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 7-8 αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα που επέλεξε κόντρα στον Ατρόμητο, υπενθυμίζοντας ότι Μεϊτέ, Σάστρε και Νάσμπεργκ δεν είναι διαθέσιμοι.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμεί να έχει 17-18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, με τους Κοτάρσκι και Άντριγια Ζίβκοβιτς να θεωρούνται οι μοναδικοί αναντικατάστατοι.

Τέλος, μίλησε για την ενδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει ο Λουτσέσκου, λέγοντας ότι Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης είναι σίγουροι στην άμυνα, ενώ.. παίζεται η θέση του αριστερού μπακ ανάμεσα σε Μπάμπα και Ράφα Σοάρες, Σβαμπ και Τσιγγάρας θα επιστρέψουν στον άξονα, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα βρίσκεται σε ρόλο «δεκαριού».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x